Psihoterapeut internațional și transcultural, format în psihoterapie sistemică pentru cuplu și familie și consilier premarital.

Atunci când vei păși în cabinetul meu de psihoterapie e important sa știi ca nu iți voi pune vreun diagnostic, nu îți voi face evaluare clinică scrisă prin teste psihologice și nici nu iți voi atribui judecăți de valoare. Te vei numi Client și NU Pacient.

Psihologia și psihoterapia sunt de mult timp o pasiune pentru mine. Încă din copilărie eram persoana din grup care dădea ascultare nevoilor celorlalți  sau cea la care se păstrau secretele.

Am ales acest drum profesional într-un moment în care psihologia abia reînmugurea la noi în țară și pot să afirm că am crescut de-a lungul timpului împreună, m-am dezvoltat personal și profesional prin curiozitate și perseverență.

M-am format în psihoterapie sistemică sub mâna unor oameni talentați, cu har din cadrul Institutului pentru Cuplu și Familie Iași, recunoscut de Colegiul Psihologilor din România și membru EFTA-TIC, Asociația Europeană de Psihoterapie.

Serviciile mele profesionale sunt de psihoterapie, consiliere sau dezvoltare personală și se adresează atât individului singular cât și cuplului, familiei sau diferitelor organizații și corporații care își doresc pentru ei o mai bună comunicare, relații sănătoase de colaborare, sprijin în situații critice sau de criză.

De asemenea mă adresez și celor ce întâmpină stări de panică, anxietate, depresie sau diferite simptome somatice precum: stări acute de greață, sufocare, senzația că nu pot înghiți, dureri intense de cap, insomnii, griji exagerate etc. Schema serviciilor cuprinde ajutor pentru adolescenți sau pentru persoanele cu dependențe de diferite tipuri cât și suport pentru familiile acestora.”