Toma Eleonora

  – psihoterapeut sistemic
  – telefon 0745925815
  – adresa email: eleonorasimon@yahoo.com
  – locatie: Targu-Mures, judetul Mures
  – online in sistem SKYPE

Popa Dana

 psihoterapeut sistemic
Reprezentant al Centrului de Terapie si Consiliere pentru Expati cu sediul in Amsterdam si Leiden Olanda

www.expatcounselingcenter.nl


Sunt terapeut sistemic transcultural si terapeut comportamental in Regatul Tarilor de Jos. Pe langa asta sunt coach si trainer. imi doresc mult sa imartasesc din experienta mea de munca in sanatate de peste 20 de ani in societatea olandeza lucrand cu clienti veniti de peste tot in lume. Pe langa terapia sistemica vasta care sta la baza pregatirii mele, folosesc mult antropologia si sunt senzitiva la rolul culturii (educationale, isotrice de crestere a copiiilor etc) din care provine persoana sau multitidinea culturilor in cadrul unui sistem. Diferentele de generatie si abordarea transgenerationala extinsa sunt surse inspiratie in terapie. Intr-o relatie doua persoane vin din doua culturi diferita fie ea legata de doua tari diferite, doua regiuni diferite sau familii diferite. Impreuna cu colegii mei terapeuti imi doresc sa ne uitam la propria cultura din care provenim, cum devenim constienti si senzitivi la aspectele cultural-istorice pe care le poarta clientii si cum transcedem cultura de origine si formam o noua cultura a familiei sau sistemului in care ne aflam. Schimbarile mari in societatea de azi ne provoaca sa intelegem si sa sustinem schimbarile rapide prin care trece fiecare din noi atat terapeuti cat si clienti.

Ana Aurelia Baianu

– psihoterapeut sistemic la Willing

 – telefon +40758512043

 – adresa email: office@willing.ro

 – locatie: Iasi, judetul Iasi

 – online in sistem SKYPE

Ana Băianu este psihoterapeut specializat în consiliere și psihoterapie sistemică, membru acreditat al Colegiului Psihologilor din România, psihoterapeut agreat al Institutului pentru Cuplu și Familie Iași, precum și membru al Asociației Române de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană. Cu o vastă experiență și multiple inițiative de implicare în viața comunității ieșene, Ana Băianu a creat Willing – Cabinetul de Psihoterapie și dezvoltare personală – un loc destinat atât femeilor cât și bărbaților care își doresc să descopere căi prin care pot depăși încercările grele ale vieții.
Cu fiecare proiect în care s-a implicat, Ana a demonstrat pasiune, dăruire și har în ceea ce face. Lucrul cu oamenii nu este ușor, dar ea a dovedit odată în plus că se dedică meseriei și generează experiențe pozitive, frumoase, memorabile pentru cei cu care interacționează.

Drept dovadă stau proiectele deosebite pe care le-a coordonat cu succes și care au avut ecou la nivelul orașului Iași. Printre acestea se numără programul Be the Best You – conceput ca un atelier de autocunoaștere și dezvoltare personală, evenimentul „Părinți de adolescenți”, Atelierele de mentorat – Fondul de burse Centric, implicarea în programul național dedicat persoanelor defavorizate ASIS:TEL. De fiecare dată Ana răspunde cu drag invitațiilor de colaborare și de obicei ele continuă timp îndelungat. Amintim aici colaborările cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, firme din Iași cu diverse obiecte de activitate, licee și universități, toate finalizându-se cu rezultate frumoase și parteneriate pe termen lung.

Cristina Cojocaru

  – psihoterapeut sistemic

   – telefon :0733328158

   – mariacristina_cojocaru@yahoo.com

   –  locatie: Bucuresti- Prahova

   –  online sistem  SKYPE

Adelina Morar

   – psihoterapeut sistemic,

   – telefon 0766420337,

   – mail adelina.morar@yahoo.com,

   – locatie: Alba Iulia, jud. Alba,

   – online in sistem SKYPE

CRISTINA VARO

Sunt Cristina Varo, terapeut, coach și trainer în relații. Mi-am descoperit pasiunea de a-i ajuta pe cei din jur încă din clasa I și cred că acesta e cel mai nobil mod de a trăi. În cazul meu, îi ajut pe cei din jur să se cunoască, să ajungă la o stare de bine și să se mențină acolo.

Am lucrat și lucrez cu diverse categorii de oameni: deținuți, practicante ale prostituției, copii ai străzii, victime ale violenței, persoane cu depresii, oameni care au diverse dependențe și care trec prin diverse situații de viață: separări, provocări, stres, gelozie, pierderea cuiva drag, boli grave în familie.

Am învățat că relațiile cu noi înșine și cu cei din jur sunt vitale. Cred că diferența dintre oamenii de succes și cei care eșuează e dată de modul în care aceștia reacționează, acționează și își conduc atenția înspre resursele interioare și capacitatea de a rămâne centrați în situații provocatoare.

Toți avem provocări, încercări, necazuri, dificultăți, stări bune și mai puțin bune, relații bune și altele care ar putea fi îmbunătățite sau eliminate.

Experiență profesională

  • Trainer & Coach, Programe de consultanță, training și coaching relațional pentru echipe de top și middle management pentru Wincon, JTI Romania, Farmec Romania, Orkla Foods Romania (2012-prezent)
  • Trainer & Coach, Conducerea grupurilor de Practitioner Master & Coach prin Metoda Resonanz® (2010-2016)
  • Trainer & Coach, Programe de consultanță, training și coaching relațional pentru echipe de top și middle management pentru Lafarge, Carpatcement, Automobile Dacia, ATP Exodus (2007-2009)
  • Trainer, Cursuri de comunicare pentru ISDC România și Banca Transilvania (2007-2008)
  • Trainer, Programe de team building pentru Avon Cosmetics, Porsche Romania, Pro TV (2007-2009)
  • Consilier terapeut, Consiliere individuală și de grup pentru persoanele deținute în regim de maximă siguranță și suport moral pentru cei condamnați la detenție pe viață, Penitenciarul Gherla (2004-2007)
  • Consilier terapeut, Programe de suport moral și consiliere a persoanelor aflate în ultima fază a vieții ori dependente de domiciliu, Fundația pentru Îngrijirea Vârstnicului Cluj-Napoca (2003)
  • Consilier terapeut, trainer, Consiliere individuală și de grup pentru tineri aflați în situații de risc, Protin (2002-2003)

Raluca Anton

Raluca Anton este doctor în psihologie, psihoterapeut, supervizor în psihoterapie și co-fondator https://holoproject.ro/ Holo – Psihologie pentru comunitate. Are o experiență de peste 12 ani în munca cu oamenii, fie că este vorba de susținut cursuri, training-uri sau formări, fie că este vorba de activitatea pe care o desfășoară în procesul psihoterapeutic sau cel de coaching. Dincolo de formarea profesională în Psihoterapie Cognitiv Comportamentală realizată în cadrul universității, Raluca are o formare de lungă durată în Terapie Relațională Imago. De-a lungul anilor de studiu și de muncă în domeniul cercetării a învățat să privească procesul terapeutic sau de training din perspectiva evidențelor și a validității științifice. In plus, unul dintre obiectivele ei este sa promoveze către publicul larg importanța psihoterapiei, motiv pentru care este realizatorul emisiunii Jurnal de Psiholog pe care o puteti urmări pe Look Plus sau pe site-ul: http://www.ralucaanton.ro/