REALITATEA SE CONSTRUIEȘTE ÎN CONVERSAȚIE

Am început să primesc la terapie clienți în sistem online Skype când multe persoane pe care le întâlneam sau le eram recomandată, proveneau din alte locații decât acolo unde îmi desfășor activitatea. Seattle, Texas, Michigan, Ohio, Chicago, Los Angeles, Germania, Olanda, Anglia, Elveția, Italia… s.a.m.d. Acestea sunt câteva dintre orașele, statele și culturile cu care m-am întâlnit în activitățile mele profesionale.
Ședințele le susțin în limbă engleză sau limbă română după caz.

Psihoterapia online este una dintre formele cele mai avantajose de interacțiune la nivel de dialog, atunci când nu există posibilitatea, ca tu clientul sa te afli față în față într-un spațiu fizic cu psihoterapeutul ales de tine.

Am început să primesc clienți în psihoterapie prin sistem online, atunci când mai multe persoane pe care le întâlneam sau cărora le eram recomandată, proveneau din alte locații decât acolo unde îmi desfășor activitatea.

De ce este un avantaj?

Încă de când te-ai gândit să accepți și această formă, înseamnă că observi mai mult decât o metodă tehnică, instrumentală. Înseamnă că te-ai conectat deja la tine sau ai format legatura cu terapeutul tău, lucru absolut esențial pentru demersul psihoterapiei.

Odată ce ai început ședința, întrebările tale către tine, procesul de căutare a răspunsurilor te vor pune tot mai mult și mai sănătos în conexiune cu Sinele tău, astfel încât dacă ar fi existat o barieră legată de faptul că nu te afli de exemplu pe un fotoliu în cabinetul de psihoterapie, aceasta va dispărea.

  1. Cum te programezi?

Prin solicitare telefonică, email sau website stabilești împreună cu psihoterapeutul data și ora exactă la care se va ține ședința. www.valentiansimon.com; telefon 0749092903; email: tinapsiho@yahoo.com

  1. Cum achiți ședința?

Achitarea ședinței se va face premergător desfășurării acesteia, într-un cont bancar, în acest fel fiind validată programarea.

  1. Pe ce platformă online vom lucra?

Ședințele se vor desfășura pe platforma SKYPE. E nevoie ca și client să te asiguri că există o bună conexiune la internet și trafic suficient pentru a putea susține ședința.

  1. În ce limba se pot desfășura sedintele?

Limba română sau limba engleză, clientii mei provenind majoritar din mediul internațional, din locații precum: U.S.A – Seattle, Texas, Michigan, Ohio, Chicago, Los Angeles, San Francisco; Europa: Germania, Olanda, Elveția, Franța, Italia, Anglia sau Asia: Malaezia s.a.m.d.